Att alla som arbetar som hudterapeut ska vara medlem i SHR – det arbetar vi för!

Nu har vi gått in i ett nytt föreningsår. Vi tror att 2012 kommer att bli om möjligt ännu mer händelserikt än 2011!

SHR har tagit fram en vision där ledorden är ”lärande-kvalitet-staus”. Dessa ledord ska styra vårt arbete och kommunikationen med allmänhet och myndigheter.
Vi är remissinstans till flertalet myndigheter och vi jobbar för att få en registrering av yrket; idag får vem som helst kalla sig hudterapeut och det vill vi ändra på. Under hösten startade vi en markandsföringskampanj för att informera om vikten av att välja en auktoriserad hudterapeut, medlem av SHR.

Förutom att du som medlem får jobba under SHR:s starka varumärke får du en rad andra förmåner!
Du får vår omarbetade medlemstidning Hudterapeuten 4ggr/år, tillgång till medlemsforum på internet, tillgång till vidareutbildningar, juridisk rådgivning, förmånliga priser på arbetskläder och många andra rabatter, möjlighet att gå på regionala och nationella medlemsträffar.

2012 är också året när vi arrangerar vår fackmässa Hud & Kosmetik i Älvsjö, Stockholm. Här träffar du mängder med leverantörer och erbjuds lyssna på flera föreläsare i världsklass. Toppen för dig som vill utvecklas och ta ditt kunnande till en ny nivå.  Biljetter till mässan köps på plats och kostar 250 kr för en dag och 300 kr för tvådagsbiljett.

Vid årsmötet 2011 antogs en viktig stadgeförening. Tidigare fanns en bestämmelse som innebar att du inte kunde bli medlem i SHR om du varit borta från föreningen i fem år eller mer. Detta är nu borttaget och så länge du har en SHR godkänd utbildning i botten är du alltid välkommen som medlem. Blanketter för ansökan finns på vår hemsida www.shr.nu

Medlemsavgifter 2012
Icke aktiv 700kr.
Aktiv 850kr.
Egen företagare 1950kr.

Sista inbetalningsdag för medlemsavgiften är 31 Januari

Om du har frågor kring medlemskapet kan du kontakta vårt kansli kansli@shr.nu eller ställa dem som en kommentar till detta inlägg.

Varmt välkommen, ny eller gammal medlem, till SHR. Den självklara branschorganisationen för varje hudterapeut.

SHR:s styrelse