Dharmazone är ett svenskt ekologiskt hudvårdsföretag som sedan 2007 framgångsrikt tagit fram hudvårdsprodukter med ekologiska och naturliga ingredienser för effektiva och skonsamma behandlingar både till spa och för hemmabruk.
Med vårt breda sortiment med unika kombinationer av vegetabiliska oljor, eteriska oljor, örter och växter lämpar sig produkterna för både kvinnor och män i alla åldrar.

Genom att arbeta i harmoni med vår natur med de finaste råvarorna som är biologiskt nedbrytningsbara  från ekologiskt kontrollerade odlingar och av hög etnisk standard bidrar vi till en hållbar framtid. Naturkosmetik kännetecknas av förnyelsebara råvaror, och är baserade på kallpressade vegetabiliska oljor med värdefulla eteriska oljor och örter.
Vi arbetar utifrån övertygelsen att nutidens medvetna konsument vill veta och känna att produkter och behandlingar är äkta. Med detta menar vi rena hudvårdsprodukter som håller utlovad effekt.

Produkterna är certifierade NATRUE och For Human Health som garanterar ren hudvård som är bra för både dig och vår miljö.

Var med i vår tävling och få chansen att prova våra produkter med handplockad tång från svenska västkusten. Produkterna är utrensande och detoxande. Vi lottar ut 3 vinster med Möllevik Eco Body Scrub och Möllevik Eco Aroma Oil.

1. Ange en giltig e-postadress och dela med dig av dina synpunkter på Mölleviks produkter i kommentarsfältet nedan.
2. Gilla Dharmazones sida på Facebook

Tävlingen pågår fram till söndagen den 13 maj kl. 23:59. Vinnarna kommer att väljas under vecka 20 och sedan publiceras på bloggen, samt kontaktas via e-post. Vinnarna har sedan tre (3) dagar på sig att återkomma till oss med en postadress. Tävlingen är öppen boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot post i Sverige.

Vi önskar er lycka till!

Vinsterna sponsras av Dharmazone!