I kitet ingår Pro Tan+, brun-utan-sol Faux Tan, och sommarens fina bronzing-kit Faux & Foxy.

I vår bransch pratar vi mycket om vikten av UV-skydd för att förebygga och undvika att vi bränner oss i solen, får framtida solskador, åldertecken som t.ex fina linjer och rynkor. I vår sista tävling innan sommaren ger vi er nu chansen att vinna ett kit som kommer ge er fin färg utan att behöva jaga de skadliga UV-strålarna. Med det sagt, vill vi ändå påpeka att det är viktigt med solskydd, och att brun-utan-sol inte skyddar från UV-strålning.

Kanske längtar du mer efter en behandling hos en hudterapeut? Att använda bra produkter i sin hudvårdsrutin är A och O för att uppnå önskat resultat och med hjälp av en hudterapeut kan ni hjälpas åt att hitta just det du behöver.

I den här tävlingen har vi fem vinster; två kit med produkter som sponsras av Skincity.se och tre stycken presentkort á 500kr som går att använda hos en hudterapeut som är medlem i SHR. Observera att det inte går att välja vinst själv, men det går givetvis att ha önskemål, (nämn detta i så fall i er motivering.)

För att tävla:

1. Följ SHR på Twitter eller Bloglovin’
2. Kika in på Skincity.se’s Hello Sunshine-sida och leta upp funktion och ordinarie prisCarita Tan Preparing Radiant Serum
3. I kommentarsfältet nedan lämnar du ditt svar tillsammans med en motivering om varför just du behöver ett sol-kit eller behandling hos en hudterapeut som är medlem i SHR. (observera att du inte kan välja vinst.)

Tävlingen avslutas söndagen den 17 juni kl. 23:59. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post och har sedan 24 timmar på sig att svara med sin hemadress och mobilnummer. Tävlingen är öppen för boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot paket i Sverige.

SHR och Skincity.se önskar er lycka till i tävlingen!