På vår blogg kommer du att stöta på flera olika författare som är medlemmar i vår förening men även elevbloggare, gästbloggare, meddelanden från styrelsen, tävlingar med mera.

Är du intresserad av att bli SHR-bloggare? Kontakta oss via shrblogg@gmail.com

Våra ständiga bloggare:

bc292a00-9134-405f-97ce-50b0db482d2bLena Edberg

Jag heter Lena Edberg och kommer blogga för SHR under 2020. Ni har kanske sett några texter av mig tidigare, då artiklar från vår tidning Hudterapeuten publicerats på bloggen. Nu kommer jag sluta som redaktör men älskar ju att skriva och brinner för hudterapeutyrket och branschen. Därför ska det bli kul att få skiva av sig lite här i vår blogg istället. Jag sitter även i vår styrelse men tänkte skriva mer utifrån personliga reflektioner som hudterapeut. Jag har jobbat med detta underbara yrke i snart sjutton år, då jag som 23-åring tog min hudterapeutexamen.

Först som anställd på salong och spa, sedan som inhyrd på frisörsalonger och nu i egen lokal i centrala Stockholm.

Inom SHR har jag varit aktiv i styrelsen de senaste sju åren. Tidigare var jag vice ordförande, nu är jag PR-ansvarig. Jag har även som sagt varit redaktör för vår medlemstidning. Det händer så otroligt mycket i skönhetsbranschen, både på gott och ont. Jag älskar allt det nya men det får aldrig gå ut över konsumenternas säkerhet. Jag hör mycket vad kunderna funderar över, hur snacket går i branschen och ser vad som diskuteras i sociala medier. Vad händer 2020? Det återstår att se och jag ser fram emot att dela detta med er!

 

SHR Styrelse-sRGB-WEB-7853

Nathalie Koverman

Jag heter Nathalie Koverman och kommer att blogga här under året, därför tänkte jag börja med en kort presentation av mig själv.

Min bakgrund är som hudterapeut vilket jag utbildade mig till mellan 2007-2009. Utöver det är jag även makeupartist, stilrådgivare och utbildad yrkeslärare. Jag har arbetat på gymnasiets hantverksprogram och undervisat i makeup, hudvård, stilrådgivning, stilhistoria, praktisk marknadsföring, personlig försäljning och inredning. Man skulle kunna sammanfatta det med att jag tycker att det är roligt att lära ut hur man kan lyfta fram den bästa versionen av någonting; oavsett om det handlar om strålande hud eller att hitta nya uttryckssätt för ens personlighet!

Emmie Lindblad

Hej! Mitt namn är Emmie Lindblad. Jag har fått den stora äran att representera Sverige i kategorin hudterapi/beauty therapy i EuroSkills i Graz 2019 och även i Yrkes-SM i Helsingborg. Jag kommer därför blogga för SHR och helt enkelt låta er följa min resa mot tävlingarna. Det ska bli otroligt roligt att få vara en del av yrkeslandslaget och lyfta yrkesutbildning och statusen för hantverksyrken. Jag tränar tillsammans med expert/tränare Emmastina Dannered. Under 2019 så tävlade jag för Sverige i Yrkes-VM i Kazan, Ryssland.

elin-fagerberg-skocc88nhetsblogg1.jpgElin Fagerberg

Jag tog examen från Gildaskolan i Malmö 2003 och sedan dess har jag arbetat väldigt brett inom skönhet. Bland annat har jag varit utbildare för flera olika skönhetsföretag, jobbat på spa och som makeupartist.

Idag arbetar jag främst som skönhetsjournalist och har skrivit för bland annat Daisy Beauty, Aftonbladet och Amelia Mode & Skönhet. Jag är också skönhetsbloggare sen 9 år tillbaka, sminkar, håller föreläsningar och utbildningar samt tar uppdrag som copywriter. Det roligaste med mitt jobb är att testa så otroligt många produkter och behandlingar och ständigt bli uppdaterad. Det är också en av de största utmaningarna.

Jag är stolt jurymedlem i Swedish Beauty Awards och Daisy Beauty Awards. För mig är skönhet både mindfulness och ett sätt att uttrycka mig kreativt. Det här är mitt fjärde år som bloggare för SHR.

Tidigare bloggare:

heleneflinkchristinblogghannarobinelbeatrice-ejdemyrjohanna-lannerjosefinrunessonalinalindannika44

malintivlinceciliabildlindachristainsson

fridajanssonemmaannaolssoncarolinesarawennberghannabengtzenveronicaliljebladmalinmanssonsofiaericstagneslinneaandersensandraolssonmagdalenaanderssonkickikamskogviktoriaelleniusrobinwinbergmirresannaåströmlisakarlssonJohanna Wild-Nordlund

malinokt11